design
interieur.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Design

 • Artifort stofferen

  http://kuypersstoffering.nl/artifort-stofferen-bekleden/
 • Bigbrands
  Directiemeubilair is de inrichter voor een hoogwaardig en duurzaam directiekantoor. Teken uw directiemeubels direct in met onze 3D floorplanner!
  http://www.bigbrands.nl
 • Billie design
  Wij verkopen lifestyle artikelen van het Deense merk GreenGate. Het zijn dus Deense design artikelen
  http://www.billiedesign.nl
 • Design badmeubel
  Design badmeubels, uniek ontworpen van (massief) hout, (massief) natuursteen of een combinatie van beide. Informeer naar de mogelijkheden!
  http://www.luxhandelsonderneming.nl/design-badmeubels.html
 • Design kindertafels

  http://www.junktrunk.nl/kindertafels/
 • Design lampen outlet
  Design Lampen Outlet is een webshop gespecialiseerd in design verlichting. Wij bieden de mooiste design lampen tegen outlet prijzen.
  http://www.designlampenoutlet.com/
 • Design salontafel
  Een design salontafel met een zeer bijzondere vormgeving vindt u bij Interieurvannu.nl. Een salontafel met een extravagant design zal het middelpunt van uw woonkamer zijn. Kortom een tafel die ieders aandacht zal grijpen.
  http://www.interieurvannu.nl/tafel/salontafel
 • Designfriend
  Designfriend heeft alle meubels en designmerken die uw interieur wenst. Geen verzendkosten* en gewoon vanuit thuis bestellen.
  http://www.designfriend.nl
 • Kunst
  Kunst Company is de online galerie voor moderne en betaalbare schilderijen. Zowel voor particulier als bedrijf.
  http://www.kunstcompany.nl
 • Pogo-designshop
  Design accessoires, klein meubilair en top design cadeaus vind u bij Pogo-designshop.nl. Top designers en merken voor elk budget! O.a. Blomus, Koziol, Ngispen, Eva Solo, lectuurbakken, wijnrekken en meer.
  http://www.pogo-designshop.nl
 • Schilderijen online
  KunstVoorJou is een frisse, online galerie die prachtige schilderijen zeer scherp geprijsd aanbiedt. Alle schilderijen op onze website zijn handgeverfd door Europese kunstenaars. Met olieverf, acrylverf en veel liefde voor hun vak maken zij de mooiste schilderij op canvas doek. Ieder schilderij is op een mooi houten frame opgespannen en direct klaar om op te hangen. KunstVoorJou is opgericht door kunstliefhebbers Yvo en Annemiek en bestaat inmiddels meer dan vijf jaar. We bieden uitsluitend online schilderijen aan, waardoor we geen kosten voor winkelruimte hebben. We kunnen ons voorstellen dat u toch een schilderij \"in real life\" wilt zien voordat u een beslissing neemt. U kunt altijd een afspraak maken om een schilderij te bezichtigen. Wellicht helpen de interieur foto\'s van een aantal schilderijen die reeds verkocht zijn, u ook om een beslissing te maken. U kunt deze vinden door op de link \"interieur foto\'s\" links op het scherm te klikken.
  http://www.kunstvoorjou.nl/
 • Sunstairs
  SUNstairs Traprenovatie is een nieuwe speler op de traprenovatie markt. Nieuw, anders en steengoed zijn de uitgangspunten. Een jong bedrijf met oude rotten in het vak. Een team van medewerkers met decennia aan ervaring in traprenovaties, door de wol geverfde logistieke experts en planners, maar ook jonge creatieve researchers en developers. Dit team slaagt erin nieuwe en eigen innovaties op de markt te brengen zoals in deze branche in jaren niet vertoond. Daarin is SUNstairs Traprenovatie echt anders. SUNstairs Traprenovatie is een nieuw begrip in de branche. SUNstairs Traprenovatie draagt bij aan een nieuw imago van traprenovaties. Daarom ontwikkelen, produceren en verkopen wij uitsluitend topproducten. Voldoet een product niet, dan verdwijnt het onmiddellijk uit ons assortiment. Het zelfde geldt voor de service, montage en oplevering. Wij zijn pas klaar als het eindresultaat volledig beantwoordt aan de afspraak. Deze succesformule is er niet alleen voor consumenten. Ook als groothandel onder de naam Scala Novum zijn wij er voor alle traprenovatiebedrijven in Nederland en daar buiten.
  http://www.sunstairs.nl
 • Wernerdesign
  Het team van WernerDesign ontwerpt design eettafels en laat deze in eigen beheer produceren. Belangrijkste criteria hierbij zijn originaliteit, kwaliteit en exclusiviteit. Dat dit alles ook nog betaalbaar moet zijn vinden wij vanzelfsprekend. Samen met deze design eettafels biedt WernerDesign natuurlijk ook een groot aantal bijpassende stoelen die tot verrassende combinaties kunnen leiden. Naast onze design eettafels en stoelen zul je in onze showroom ook bijzondere verlichting en accessoires aantreffen die je interieur helemaal completeren en precies die sfeer creŽren waar je naar op zoek bent. Voor echt bijzondere woonideeŽn is Doetinchem nooit te ver weg.
  http://www.wernerdesign.nl
 • Ztijl.nl
  Ztijl.nl is een webwinkel voor zeer gevarieerd en exclusief vintage design. Wij zijn bedrijf dat zich specialiseert in designverlichting, maar wij verkopen ook meubels, glas en aardewerk voornamelijk vanaf +/- 1930 t/m 1970. U kunt altijd op afspraak langskomen. Bijvoorbeeld: Gispen, Eames, Artifort, Pastoe, klassieke kroonluchters, oude emaille fabriek lampen, Art Deco lampen uit de jaren 30, retro lampen uit de jaren 70, of bijzondere design lampen van bekende ontwerpers.
  http://www.ztijl.nl

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Design